jueves, 23 de mayo de 2013

Reflexió dels projectes de millora i documentals

Desprès d’haver vist, gaudit i aprendre dels diferents projectes de millora i documentals dels meus companys, comentar que cadascun d’ells porta una feinada darrera i aconseguir els propòsits és força interessant i enriquidor. Moltes felicitats a tots!

Dit això, comentaré alguns dels projectes i documentals:

El projecte de millora que me va agradar bastant, és “L’hora de dinar” de l’Escola Infantil Magdalena Humber (Menorca), El que la meva companya pretenia era millorar l’autonomia dels infants a l’hora de dinar. Aquest tema es força interessant ja que, tenir un bons hàbits alimentaris, uns comportaments adequats a l’hora de dinar és molt important que ho adquireixin els infants, ja que, en tota educació s’ha de treballar una educació de qualitat relacionat amb l’alimentació.

En quant el documental que més m’ha cridat l’atenció ha estat de na Silvia Bassa de Menorca a on realment descriu i relaciona el moment que vivim. Fa una bona reflexió sobre el valors relacionats amb l’educació.

Amb aquesta entrada he treballat les següents competències: 5.1 ja que he reflexionat sobre les bones actuacions professionals i la competència 5.2 pel fet de poder tenir recursos (projectes) pel meu futur com a mestra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario